Kit alakítanál az Agymenők közül?

Teszt indítása Leonard (Johnny Galecki) és Sheldon (Jim Parsons) az elméleti fizika nagymesterei. Nyugodtan élik unalmas életüket, a való világ történéseiről fogalmuk sincs. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozatban? Sheldon Cooper, Penny, Amy Farrah Fowler vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Így jártam anyátokkal személyiségteszt

Teszt indítása Ebből a személyiség tesztből kiderül, hogy milyen karaktert alakítanál a Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) sorozatban? Vajon egy gyors észjárású vagy egy jól szervezett? Vagy meglepődnél, ha egy olyan szereplőt kapnál eredményül, aki a legtöbb helyzetből kivágja magát?

Kit alakítanál az Egy rém rendes család sorozatban?

Teszt indítása Az Egy rém rendes család (Married... with Children) egy elképesztő, néha már fájdalmasan realisztikus válasz az amerikai televíziókban igen gyakran idealizált családmodellre. Al Bundy (Ed O'Neill), Peggy Bundy (Katey Sagal) és közös gyermekeik Kelly (Christina Applegate) és Bud (David Faustino) története a külvárosi Chicagoban zajlik. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a rém rendes családból? Al Bundy, Peggy Bundy, Kelly Bundy vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Kit alakítanál a Breaking bad sorozatban?

Teszt indítása Walter (Bryan Cranston), a kémiatanár az 50. születésnapján tudja meg, hogy végső stádiumú tüdőrákban szenved és alig egy éve van hátra. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Totál szívás (Breaking Bad) című sorozatban? Walter White, Jesse Pinkman, Jimmy McGill "Saul Goodman" vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

1 2 3 4 5 6

Napi arcpálma

Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például országhatárok, kocsik, nyelvi kultúra, tudósok, állatvilág? Öt érdekfeszítőnek tűnő kérdés, ami próbára teszi a lexikális tudásodat... Ugye meg tudod oldani?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.