5 furcsának tűnő kvízkérdés, amit iszonyúan könnyű megválaszolni

Kvíz kitöltése Iszonyúan könnyű lesz megoldanod ezt a kvízt, amennyiben jártas vagy olyan témákban, mint például rekordmagas épületek, asztronómia , szerzők, történelmi személyek, magyar települések. Kifog rajtad?

5 jelentős kvízkérdés, amire magad sem gondoltad volna, hogy tudsz válaszolni

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: állandó jelzők, földrajz, idegen kifejezések, mozi, csillagászat vagy talán mind az ötben? Öt jelentős kérdés, amire magad sem gondoltad volna, hogy tudsz válaszolni... Szeretnéd tudni a válaszokat?

5 sejtelmesnek tűnő kvízkérdés, ami néhány új érdekességet tanít meg neked

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például hangszerek, történelmi személyek, asztronómia , kávéspecialitások, látnivalók? Öt sejtelmesnek tűnő kérdés, ami néhány új érdekességet tanít meg neked... Rajtad is kifognak a kérdések?

1 2

Napi arcpálma

Kedvenc kvízkérdéseink mára feltalálók, F1 versenyek, országhatárok, időeltolódások, hangszerek témakörökben. Öt borzalmasan nehéz kérdés, amivel jóformán csak a könyvekben találkozhatsz, a való életben már nem... Tudod a helyes választ?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.