5 kiszivárogtatott kvízkérdés, amire mindenkinek tudnia kellene a választ

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például nyelvi kultúra, konstellációk, történelmi személyek, legmagasabb hegyek, országok? Öt kiszivárogtatott kérdés, amire mindenkinek tudnia kellene a választ... Menni fog segítség nélkül?

5 meggondolt kvízkérdés, amiből az egyiknél a választ már a kérdésben elrejtettük

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára megyék, csillagképek, latin szállóigék, építmények, metró témakörökben. Öt meggondolt kérdés, amiből az egyiknél a választ már a kérdésben elrejtettük... Tudsz rá válaszolni?

5 furcsának tűnő kvízkérdés, amit iszonyúan könnyű megválaszolni

Kvíz kitöltése Iszonyúan könnyű lesz megoldanod ezt a kvízt, amennyiben jártas vagy olyan témákban, mint például rekordmagas épületek, asztronómia , szerzők, történelmi személyek, magyar települések. Kifog rajtad?

1 2

Napi arcpálma

A legújabb kvízünk többek között arra keresi a választ, hogy mit talált fel Jacques E. Brandenberger 1911-ben? Ezen kívül tesztelheted a tudásodat versenypályák, szépirodalom és mozi témakörökben is. Kitalálod a megoldást?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.