5 maradandó kvízkérdés, aminél a választ irreálisan egyszerű elvéteni

Kvíz kitöltése Irreálisan egyszerű lesz megoldanod ezt a kvízt, amennyiben jártas vagy olyan témákban, mint például építmények, nagyságrendek, művésznevek, történelem, földrajz. Meg tudsz vele birkózni?

5 mindentudó kvízkérdés, aminél a megfejtést mocskosul egyszerű lesz kitalálnod

Kvíz kitöltése Egy mocskosul egyszerű kvíz, ha gyakorlott vagy olyan témákban, mint például celebek eredeti neve, legmagasabb pontok, időzónák, szemmérték, találmányok. Rajtad is kifognak a kérdések?

5 legyőzhetetlennek tűnő kvízkérdés, ami még hasznodra válhat az életben

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára celebek eredeti neve, találmányok, állatvilág, földrajz, filmek témakörökben. Öt legyőzhetetlennek tűnő kérdés, ami még hasznodra válhat az életben... Tudsz rá válaszolni?

1 2

Napi arcpálma

Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például országhatárok, kocsik, nyelvi kultúra, tudósok, állatvilág? Öt érdekfeszítőnek tűnő kérdés, ami próbára teszi a lexikális tudásodat... Ugye meg tudod oldani?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.