5 szenzációsnak tűnő kvízkérdés, amiben a Z generáció jó eséllyel felülmúlhatatlan

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára hírességek eredeti neve, technika, magyar városok, eldöntendő kérdések, találmányok témakörökben. Öt szenzációsnak tűnő kérdés, amiben a Z generáció jó eséllyel felülmúlhatatlan... Meg tudsz vele birkózni?

5 figyelemfelkeltőnek tűnő kvízkérdés, amire minden érettségizett embernek tudnia kellene válaszolni

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: vegyészet, repülőterek, földrajz, művésznevek, történelmi korok vagy talán mind az ötben? Öt figyelemfelkeltőnek tűnő kérdés, amire minden érettségizett embernek tudnia kellene válaszolni... Neked sikerül megoldani?

5 hétköznapi kvízkérdés, aminél a megoldást egyáltalán nem nehéz lesz kitalálnod

Kvíz kitöltése A mai egy egyáltalán nem nehéz kvíz, de csak akkor, ha nem lehet zavarba hozni ezekkel a témakörökkel: hírességek eredeti neve, fővárosok, történelmi évszámok, váltópénzek, vegytan. Kitalálod a megfejtést?

1 2 3

Napi arcpálma

A legújabb kvízünk többek között arra keresi a választ, hogy mit talált fel Jacques E. Brandenberger 1911-ben? Ezen kívül tesztelheted a tudásodat versenypályák, szépirodalom és mozi témakörökben is. Kitalálod a megoldást?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.