5 karakterisztikus kvízkérdés, amiből az egyik egy kakukktojás

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára autógyárak, könyvek, év sportolói, találmányok, földrajz témakörökben. Öt karakterisztikus kérdés, amiből az egyik egy kakukktojás... Ugye meg tudod válaszolni?

5 kimagaslónak tűnő kvízkérdés, amit iszonyatosan nehéz megválaszolni

Kvíz kitöltése Iszonyatosan nehéz lesz megoldanod ezt a kvízt, ha nem vagy jártas olyan témákban, mint például tudósok, tudomány, magyar települések, grammatika, valuták. Neked sikerül megválaszolni?

5 közhelyszerűnek tűnő kvízkérdés, amire csak a könyvekben járatosak tudnak 100%-ban felelni

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára földrajz, magyar városok, felfedezések, magyar nyelv, filmrendezők témakörökben. Öt közhelyszerűnek tűnő kérdés, amire csak a könyvekben járatosak tudnak 100%-ban felelni... Meg tudod oldani?

Fenomenális kvíz

Kvíz kitöltése A legújabb kvízünk többek között arra keresi a választ, hogy mikor történt a King Camp Gillette nevéhez köthető biztonságos borotva feltalálása? Ezen kívül tesztelheted a tudásodat földrajz, kávék és bölcsességek témakörökben is. Menni fog segítség nélkül?

5 hétköznapi kvízkérdés, aminél a megoldást egyáltalán nem nehéz lesz kitalálnod

Kvíz kitöltése A mai egy egyáltalán nem nehéz kvíz, de csak akkor, ha nem lehet zavarba hozni ezekkel a témakörökkel: hírességek eredeti neve, fővárosok, történelmi évszámok, váltópénzek, vegytan. Kitalálod a megfejtést?

1 2 3 4 5 6

Napi arcpálma

Feltételezzük, hogy egy bomba, egy pisztoly illetve egy íj és egy nyíl összege egy olyan szám, aminek több osztója van, mint bármely nála kisebb számnak... Na de milyen szám kerül a kérdőjel helyére? Nem nagy durranás... Nehézségi szint: megszégyenítő

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.