Kit alakítanál Az ír című filmben?

Teszt indítása Pennsylvania, 1956. Frank Sheeran, ír származású háborús veterán, aki teherautó-sofőrként dolgozik, véletlenül találkozik Russell Bufalino gengszterrel. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél Az ír (The Irishman) című filmben? Jimmy Hoffa, Frank 'The Irishman' Sheeran, Russel Bufalino vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Melyik karakter vagy a Wall Street pillangói közül?

Teszt indítása Ebből a személyiség tesztből kiderül, hogy milyen karaktert alakítanál A Wall Street pillangói (Hustlers) filmben? Vajon egy pragmatikus vagy egy konfliktuskerülő? Vagy meglepődnél, ha egy olyan szereplőt kapnál eredményül, aki legtöbbször spontán? A film látszólag csak a felszínt kapargatja, de erős karakterekből építkezik.

1 2 3 4 5 6

Napi arcpálma

Feltételezzük, hogy egy bomba, egy pisztoly illetve egy íj és egy nyíl összege egy olyan szám, aminek több osztója van, mint bármely nála kisebb számnak... Na de milyen szám kerül a kérdőjel helyére? Nem nagy durranás... Nehézségi szint: megszégyenítő

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.