5 karakterisztikus kvízkérdés, amiből az egyik egy kakukktojás

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára autógyárak, könyvek, év sportolói, találmányok, földrajz témakörökben. Öt karakterisztikus kérdés, amiből az egyik egy kakukktojás... Ugye meg tudod válaszolni?

5 csattanós kvízkérdés, amit talán neked is megtanítottak az iskolában

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például történelem, állatfajok, országok, időeltolódások, írók? Öt csattanós kérdés, amit talán neked is megtanítottak az iskolában... Meg tudsz vele birkózni?

5 gonosz kvízkérdés, amiből a harmadikon a legtöbben elvéreznek

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például történelem, földrajz, világirodalom, nagyságrendek, hegyek? Öt gonosz kérdés, amiből a harmadikon a legtöbben elvéreznek... Tedd próbára a tudásod!

1 2 3 4 5

Napi arcpálma

Feltételezzük, hogy egy bomba, egy pisztoly illetve egy íj és egy nyíl összege egy olyan szám, aminek több osztója van, mint bármely nála kisebb számnak... Na de milyen szám kerül a kérdőjel helyére? Nem nagy durranás... Nehézségi szint: megszégyenítő

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.