5 kimerítő kvízkérdés, ami sokszor még a legokosabb embereket is megizzasztja

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára országhatárok, szemmérték, hangszerek, történelem, autók témakörökben. Öt kimerítő kérdés, ami sokszor még a legokosabb embereket is megizzasztja... Ugye meg tudod oldani?

5 furcsának tűnő kvízkérdés, amit iszonyúan könnyű megválaszolni

Kvíz kitöltése Iszonyúan könnyű lesz megoldanod ezt a kvízt, amennyiben jártas vagy olyan témákban, mint például rekordmagas épületek, asztronómia , szerzők, történelmi személyek, magyar települések. Kifog rajtad?

5 sejtelmesnek tűnő kvízkérdés, ami néhány új érdekességet tanít meg neked

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például hangszerek, történelmi személyek, asztronómia , kávéspecialitások, látnivalók? Öt sejtelmesnek tűnő kérdés, ami néhány új érdekességet tanít meg neked... Rajtad is kifognak a kérdések?

1 2

Napi arcpálma

Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például országhatárok, kocsik, nyelvi kultúra, tudósok, állatvilág? Öt érdekfeszítőnek tűnő kérdés, ami próbára teszi a lexikális tudásodat... Ugye meg tudod oldani?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.