5 kiszivárogtatott kvízkérdés, amire mindenkinek tudnia kellene a választ

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például nyelvi kultúra, konstellációk, történelmi személyek, legmagasabb hegyek, országok? Öt kiszivárogtatott kérdés, amire mindenkinek tudnia kellene a választ... Menni fog segítség nélkül?

5 sarokba szorítónak tűnő kvízkérdés, amiből nehéz megállapítani hogy a harmadik vagy a negyedik az igazán emberpróbáló

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például autógyárak, fizika, irodalom, legmagasabb pontok, felfedezések? Öt sarokba szorítónak tűnő kérdés, amiből nehéz megállapítani hogy a harmadik vagy a negyedik az igazán emberpróbáló... Tudod a megfejtést?

5 figyelemfelkeltőnek tűnő kvízkérdés, amire minden érettségizett embernek tudnia kellene válaszolni

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: vegyészet, repülőterek, földrajz, művésznevek, történelmi korok vagy talán mind az ötben? Öt figyelemfelkeltőnek tűnő kérdés, amire minden érettségizett embernek tudnia kellene válaszolni... Neked sikerül megoldani?

1 2 3 4 5 6

Napi arcpálma

A legújabb kvízünk többek között arra keresi a választ, hogy mit talált fel Jacques E. Brandenberger 1911-ben? Ezen kívül tesztelheted a tudásodat versenypályák, szépirodalom és mozi témakörökben is. Kitalálod a megoldást?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.