5 karakterisztikus kvízkérdés, amiből az egyik egy kakukktojás

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára autógyárak, könyvek, év sportolói, találmányok, földrajz témakörökben. Öt karakterisztikus kérdés, amiből az egyik egy kakukktojás... Ugye meg tudod válaszolni?

Fenomenális kvíz

Kvíz kitöltése A legújabb kvízünk többek között arra keresi a választ, hogy mikor történt a King Camp Gillette nevéhez köthető biztonságos borotva feltalálása? Ezen kívül tesztelheted a tudásodat földrajz, kávék és bölcsességek témakörökben is. Menni fog segítség nélkül?

5 rejtélyes kvízkérdés, ami után te is be fogod látni, hogy régen minden jobb volt

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: autók, történelem, földrajz, szemmérték, hiányzó nemzetségnevek vagy talán mind az ötben? Öt rejtélyes kérdés, ami után te is be fogod látni, hogy régen minden jobb volt... Kitalálod a megfejtést?

1 2 3 4 5 6

Napi arcpálma

Feltételezzük, hogy egy bomba, egy pisztoly illetve egy íj és egy nyíl összege egy olyan szám, aminek több osztója van, mint bármely nála kisebb számnak... Na de milyen szám kerül a kérdőjel helyére? Nem nagy durranás... Nehézségi szint: megszégyenítő

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.