5 érdekfeszítőnek tűnő kvízkérdés, ami próbára teszi a lexikális tudásodat

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például országhatárok, kocsik, nyelvi kultúra, tudósok, állatvilág? Öt érdekfeszítőnek tűnő kérdés, ami próbára teszi a lexikális tudásodat... Ugye meg tudod oldani?

5 kimerítő kvízkérdés, ami sokszor még a legokosabb embereket is megizzasztja

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára országhatárok, szemmérték, hangszerek, történelem, autók témakörökben. Öt kimerítő kérdés, ami sokszor még a legokosabb embereket is megizzasztja... Ugye meg tudod oldani?

5 könyörtelenül nehéz kvízkérdés, ami bizonyítja, hogy senki sem tudhatja mindenre a választ, még Te sem

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára szókapcsolatok, kocsik, tudósok, állatfajok, legmagasabb hegycsúcsok témakörökben. Öt könyörtelenül nehéz kérdés, ami bizonyítja, hogy senki sem tudhatja mindenre a választ, még Te sem... Neked vajon sikerül válaszolni?

1 2 3 4

Napi arcpálma

Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például országhatárok, kocsik, nyelvi kultúra, tudósok, állatvilág? Öt érdekfeszítőnek tűnő kérdés, ami próbára teszi a lexikális tudásodat... Ugye meg tudod oldani?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.