Kit alakítanál a Ocean's 8 - Az évszázad átverése filmben?

Teszt indítása Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél az Ocean's 8 - Az évszázad átverése (Ocean's 8 (2018)) című filmben? Debbie Ocean, Lou, Daphne Kluger vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Kit alakítanál a Kingsman filmekben?

Teszt indítása Amikor a világot egy technológiai zseni, de őrült milliomos fenyegeti, a szigorúan titkos Kingsman szervezet egy tapasztalatlan, de tehetséges utcagyereket vesz fel extrém kiképzési programjába. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Kingsman történeteiben? Gary 'Töki' Unwin / Galahad, Harry Hart / Galahad, Merlin vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Zootropolis - Állati nagy balhé személyiségteszt

Teszt indítása Ebből a személyiség tesztből kiderül, hogy milyen karaktert alakítanál a Zootropolis - Állati nagy balhé (Zootopia (2016)) filmben? Vajon egy érzékeny vagy egy gyors észjárású? Vagy meglepődnél, ha egy olyan szereplőt kapnál eredményül, aki figyelmes?

1 2 3 4 5 6

Napi arcpálma

Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például országhatárok, kocsik, nyelvi kultúra, tudósok, állatvilág? Öt érdekfeszítőnek tűnő kérdés, ami próbára teszi a lexikális tudásodat... Ugye meg tudod oldani?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.