Kit alakítanál a Vikingek sorozatban?

Tovább a teszthez A Vikingek története Ragnar Lothbrok, kora legnagyobb hősének felemelkedését meséli el, aki elsőként hajózik nyugatra és jut el Nagy-Britanniába. Ragnar-nak és bajtársaiknak már elegük van abból, hogy vezérük, Earl Haraldson (Gabriel Byrne) minden évben kelet felé, ugyanarra a vidékre küldi el a törzset hódítani. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Vikingek (Vikings) című sorozatban? Ragnar Lothbrok, Floki, Ivar the Boneless vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Szeretnéd tudni a választ a kérdésekre?

Töltsd ki ezt a tesztet hogy megtudd az eredményt!
Teszt indítása

Ezeket is látnod kell!

Kommentek

Mi a véleményed? Oszd meg velünk!

Kapcsolódó teszt

A Vikingek története Ragnar Lothbrok, kora legnagyobb hősének felemelkedését meséli el, aki elsőként hajózik nyugatra és jut el Nagy-Britanniába. Ragnar-nak és bajtársaiknak már elegük van abból, hogy vezérük, Earl Haraldson (Gabriel Byrne) minden évben kelet felé, ugyanarra a vidékre küldi el a törzset hódítani. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Vikingek (Vikings) című sorozatból? Ragnar Lothbrok, Lagertha, Floki vagy valaki egészen más?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.