Kit alakítanál a Toy Story - Játékháború filmben?

Teszt indítása Andy szobájában vidám élet folyik! Különösen akkor, amikor a szoba gazdája távol van, ugyanis ha senki nem figyeli őket, megelevenednek a játékok. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Toy Story - Játékháború (Toy Story) című filmben? Woody, Buzz Lightyear, Andy Davis vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Kit alakítanál az Aljas nyolcasból?

Teszt indítása Nyolc sokat próbált fejvadász, az amerikai polgárháborút követő időszakban találkoznak egymással Wyoming erdős vidékein. Egy kemény hóvihar elől menekülve kénytelenek egy helyen meghúzni magukat, a kényszerű összezártság eredménye pedig ármány és intrika. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél az Aljas nyolcas (The Hateful Eight) című filmben? Marquis Warren, Daisy Domergue, John Ruth vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Kit alakítanál a Django elszabadul filmben?

Teszt indítása Amerika déli része két évvel a polgárháború előtt. Egy különös módszereket követő profi fejvadász egy rabszolga segítségével nagy sikert ér el, és hálából felszabadítja Djangót. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Django elszabadul (Django Unchained) című filmben? Dr. King Schultz, Django Freeman, Monsieur Calvin J. Candie vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Becstelen brigantyk személyiségteszt

Teszt indítása Ebből a személyiség tesztből kiderül, hogy melyik karaktert alakítanád a Becstelen brigantyk közül? Vajon egy olasz operatört vagy egy skalpvadászt? Vagy meglepődnél, ha egy olyan szereplőt kapnál eredményül, aki német színészként, brit kémet játszva, németül beszélve próbálja meg kivágni magát?

Kit alakítanál a Kill Bill filmben?

Teszt indítása A Menyasszony egykor hírhedt bérgyilkosnő volt, egy világklasszis női bérgyilkos-csapat tagja. Ám terhes lett és férjhez akart menni, de a főnök ezt nem hagyhatta. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Kill Bill című filmben? Beatrix Kiddo "Fekete Mamba", Bill, O-ren Ishii "Cottonmouth" vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

1 2 3 4 5 6

Napi arcpálma

Tegyük fel, hogy egy laptop, egy filmfelvevő gép valamint egy mobiltelefon összege egy ikerprím szám... Na de milyen szám kerül a kérdőjel helyére? Nehézségi szint: megszégyenítő

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.