5 maradandó kvízkérdés, aminél a választ irreálisan egyszerű elvéteni

Kvíz kitöltése Irreálisan egyszerű lesz megoldanod ezt a kvízt, amennyiben jártas vagy olyan témákban, mint például építmények, nagyságrendek, művésznevek, történelem, földrajz. Meg tudsz vele birkózni?

Okoskodó kvíz

Kvíz kitöltése A legújabb kvízünk többek között arra keresi a választ, hogy melyik idegen szóval fejezhető ki "a szocialista párt vezető szerepét, szükségességét tagadó, a munkásosztály harcát csupán gazdasági követelésekre és szakszervezeti mozgalomra korlátozni akaró áramlat a munkásmozgalomban" kifejezés? Ezen kívül tesztelheted a tudásodat földrajz, híres épületek és Formula-1 témakörökben is. Tudod a megfejtést?

5 furcsának tűnő kvízkérdés, amit iszonyúan könnyű megválaszolni

Kvíz kitöltése Iszonyúan könnyű lesz megoldanod ezt a kvízt, amennyiben jártas vagy olyan témákban, mint például rekordmagas épületek, asztronómia , szerzők, történelmi személyek, magyar települések. Kifog rajtad?

1 2

Napi arcpálma

Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például országhatárok, kocsik, nyelvi kultúra, tudósok, állatvilág? Öt érdekfeszítőnek tűnő kérdés, ami próbára teszi a lexikális tudásodat... Ugye meg tudod oldani?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.