5 ritka nehéz kvízkérdés, amihez nem elég pusztán zseninek lenned

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára régi szakmák, földrajz, legmagasabb épületek, találmányok, nagyságrendek témakörökben. Öt ritka nehéz kérdés, amihez nem elég pusztán zseninek lenned... Neked sikerül megoldani?

5 összefüggéstelennek tűnő kvízkérdés, amiből a másodikra azonnal rávágnád a választ, de ennél nagyobbat aligha hibázhatsz

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: épületek, vegyészet, vízrajz, innovációk, művésznevek vagy talán mind az ötben? Öt összefüggéstelennek tűnő kérdés, amiből a másodikra azonnal rávágnád a választ, de ennél nagyobbat aligha hibázhatsz... Menni fog segítség nélkül?

Fantasztikusnak tűnő kvíz

Kvíz kitöltése Egy újabb kvíz, amiből megtudhatod, hogy melyik két ország játszott a döntőben a Dél-afrikai Köztársaság által rendezett 2010-es FIFA labdarúgó-világbajnokságon és mi lett ennek az eredménye? Jó, ha képben vagy ezekben a témakörökben is: tengerpartok és rekordmagas épületek. Neked vajon sikerül megoldani?

5 bicskanyitogató kvízkérdés, amire csak azok tudnak jól válaszolni, akik falják a könyveket

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: régi magyar szavaink, megyék, uralkodók, foci VB, rekordmagas épületek vagy talán mind az ötben? Öt bicskanyitogató kérdés, amire csak azok tudnak jól válaszolni, akik falják a könyveket... Ugye meg tudod oldani?

1 2 3 4