5 szörnyen nehéz kvízkérdés, ami bizonyítja, hogy nem tudnak mindenre megtanítani az iskolában

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára világvárosok távolsága, grammatika, ünnepnapok, földrajz, pénznemek témakörökben. Öt szörnyen nehéz kérdés, ami bizonyítja, hogy nem tudnak mindenre megtanítani az iskolában... Neked vajon sikerül válaszolni?

5 elképesztőnek tűnő kvízkérdés, ami bizonyítja, hogy a tudás mit sem ér logika nélkül

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például autógyárak, fővárosok, szerzők, olimpiai helyszínek, magyarországi ünnepnapok? Öt elképesztőnek tűnő kérdés, ami bizonyítja, hogy a tudás mit sem ér logika nélkül... Tedd próbára a tudásod!

5 vállalhatatlanul nehéz kvízkérdés, aminek a megoldásához nem szükséges diploma, mégsem sikerül mindenkinek

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: Budapest, magyarországi ünnepnapok, világvárosok, magyar nyelv, földrajz vagy talán mind az ötben? Öt vállalhatatlanul nehéz kérdés, aminek a megoldásához nem szükséges diploma, mégsem sikerül mindenkinek... Tudod a megoldást?

1 2

Napi arcpálma

Feltételezzük, hogy egy bomba, egy pisztoly illetve egy íj és egy nyíl összege egy olyan szám, aminek több osztója van, mint bármely nála kisebb számnak... Na de milyen szám kerül a kérdőjel helyére? Nem nagy durranás... Nehézségi szint: megszégyenítő

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.