5 vállalhatatlanul nehéz kvízkérdés, aminek a megoldásához nem szükséges diploma, mégsem sikerül mindenkinek

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: Budapest, magyarországi ünnepnapok, világvárosok, magyar nyelv, földrajz vagy talán mind az ötben? Öt vállalhatatlanul nehéz kérdés, aminek a megoldásához nem szükséges diploma, mégsem sikerül mindenkinek... Tudod a megoldást?

5 szükséges kvízkérdés, amit csak azok érthetnek igazán, akik a nyolcvanas években voltak gyerekek

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például autóverseny, magyarországi ünnepnapok, váltópénzek, nyelvtan, országok? Öt szükséges kérdés, amit csak azok érthetnek igazán, akik a nyolcvanas években voltak gyerekek... Tudsz rá válaszolni?

5 megerőltető kvízkérdés, ami bizonyítja, hogy mindenkit meg lehet fogni valamilyen témában, még téged is

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: magyar városok, ünnepnapok, kávék, nyelvi kultúra, Formula-1 vagy talán mind az ötben? Öt megerőltető kérdés, ami bizonyítja, hogy mindenkit meg lehet fogni valamilyen témában, még téged is... Kitalálod a megoldást?

Napi arcpálma

Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például országhatárok, kocsik, nyelvi kultúra, tudósok, állatvilág? Öt érdekfeszítőnek tűnő kérdés, ami próbára teszi a lexikális tudásodat... Ugye meg tudod oldani?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.