Kit alakítanál a Homeland sorozatban?

Teszt indítása Az amerikai katona, Nicholas Brody iraki szolgálata alatt az ellenséges erők fogságába esik, azonban csodával határos módon, 8 év elteltével sikerül kiszabadulnia. A hazájában hősként tisztelt és ünnepelt Brody életét csak a CIA keseríti meg, akik a másik oldalhoz való átállását gyanítják... Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Homeland - A belső ellenség című sorozatban? Carrie Mathison, Peter Quinn, Nicholas Brody vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Kit alakítanál a Fekete tükör sorozatban?

Teszt indítása A sci-fi antológiasorozat egy eltorzult, csúcstechnológia irányította közeljövőt fest elénk, amelyben az emberiség legnagyobb találmányai és legsötétebb ösztönei találkoznak. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Fekete tükör (Black Mirror) című sorozatban? Colin Ritman, Stefan Butler, Lacie Pound vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

1 2 3 4 5 6

Napi arcpálma

Egy valószínűtlenül könnyű kvíz, amennyiben képben vagy ezekkel a témákkal: magyar nyelv, vívmányok, filmrendezők, fizika, országok. Tudsz rá válaszolni?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.