Kit alakítanál Az ítélet: család sorozatban?

Teszt indítása A sorozat Bluth család boldogulásáról szól, miután a családfőt börtönbe zárják csalás miatt. A Bluth család azonban mintha nem venne tudomást a realitásokról: megpróbálja fenntartani korábbi luxus- életszínvonalát, miközben annak háttere már a múlté... Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél Az ítélet: család (Arrested Development) című sorozatban? Michael Bluth, Gob Bluth, Tobias Fünke vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Kit alakítanál a Vikingek sorozatban?

Teszt indítása A Vikingek története Ragnar Lothbrok, kora legnagyobb hősének felemelkedését meséli el, aki elsőként hajózik nyugatra és jut el Nagy-Britanniába. Ragnar-nak és bajtársaiknak már elegük van abból, hogy vezérük, Earl Haraldson (Gabriel Byrne) minden évben kelet felé, ugyanarra a vidékre küldi el a törzset hódítani. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Vikingek (Vikings) című sorozatban? Ragnar Lothbrok, Floki, Ivar the Boneless vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Lucifer az Újvilágban személyiségteszt

Teszt indítása Az ördög megunta, hogy a pokol ura legyen, ezért Los Angelesbe költözik, ahol egy éjszakai klubot nyit, és kapcsolatot alakít ki egy gyilkossági nyomozóval. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Lucifer az Újvilágban (Lucifer) című sorozatban? Lucifer Morningstar, Chloe Decker, Mazikeen "Maze" vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Kit alakítanál a Totál szívás sorozatban?

Teszt indítása Walter (Bryan Cranston), a kémiatanár az 50. születésnapján tudja meg, hogy végső stádiumú tüdőrákban szenved és alig egy éve van hátra. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Totál szívás (Breaking Bad) című sorozatban? Gustavo Fring, Gale Boetticher, Declan vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

3 4 5 6

Napi arcpálma

Egy valószínűtlenül könnyű kvíz, amennyiben képben vagy ezekkel a témákkal: magyar nyelv, vívmányok, filmrendezők, fizika, országok. Tudsz rá válaszolni?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.