Kit alakítanál a Fear the Walking Dead sorozatban?

Teszt indítása Milyen volt a világ, amikor elkezdett átalakulni azzá a horrorisztikus apokalipszissé, amelyet a The Walking Dead festett le? A Fear the Walking Dead, a Los Angeles-ben játszódó társ-sorozat pontosan erre a kérdésre válaszol. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Fear the Walking Dead című sorozatban? Alicia Clark, Nicholas Clark, Troy Otto vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Kit alakítanál a Szégyentelenek sorozatban?

Teszt indítása Az eredeti angol sorozat amerikai változata, melyben egy munkás Chicago-i nagycsalád, Gallagherék szórakoztató mindennapjait követhetjük figyelemmel. Ők a szégyentelenek. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Szégyentelenek (Shameless) című sorozatban? Phillip “Lip” Gallagher, Fiona Gallagher, Ian Gallagher vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Kit alakítanál A hivatal sorozatban?

Teszt indítása A sorozat egy irodaszer forgalmazó cég mindennapjait mutatja be dokumentumfilm szerűen, szerepel benne mindent tudó főnök, seggnyaló helyettes, poéngyáros fickó, recepciós csaj és sok más karakter. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél A hivatal (The Office (US)) című sorozatban? Michael Scott, Jim Halpert, Pam Beesly vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

2 3 4 5 6

Napi arcpálma

Egy valószínűtlenül könnyű kvíz, amennyiben képben vagy ezekkel a témákkal: magyar nyelv, vívmányok, filmrendezők, fizika, országok. Tudsz rá válaszolni?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.