Kit alakítanál a Trónok harcában?

Tovább a teszthez Westeros fölött valaha a sárkánykirályok uralkodtak, ám a Targaryen-dinasztiát 15 évvel ezelőtt elűzték, és most Robert Baratheon uralkodik hű barátai, Jon Arryn, majd Eddard Stark segítségével. A konfliktus középpontjában Deres urai, a Starkok állnak. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Trónok harca (Game of Thrones) című sorozatban? Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister, Jon Snow vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Szeretnéd tudni a választ a kérdésekre?

Töltsd ki ezt a tesztet hogy megtudd az eredményt!
Teszt indítása

Ezeket is látnod kell!

Kommentek

Mi a véleményed? Oszd meg velünk!

Kapcsolódó teszt

Westeros fölött valaha a sárkánykirályok uralkodtak, ám a Targaryen-dinasztiát 15 évvel ezelőtt elűzték, és most Robert Baratheon uralkodik hű barátai, Jon Arryn, majd Eddard Stark segítségével. A konfliktus középpontjában Deres urai, a Starkok állnak. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Trónok harca (Game of Thrones) című sorozatból? Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister, Petyr Baelish vagy valaki egészen más?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.