Kit alakítanál Az ítélet: család sorozatban?

Tovább a teszthez A sorozat Bluth család boldogulásáról szól, miután a családfőt börtönbe zárják csalás miatt. A Bluth család azonban mintha nem venne tudomást a realitásokról: megpróbálja fenntartani korábbi luxus- életszínvonalát, miközben annak háttere már a múlté... Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél Az ítélet: család (Arrested Development) című sorozatban? Michael Bluth, Gob Bluth, Tobias Fünke vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Szeretnéd tudni a választ a kérdésekre?

Töltsd ki ezt a tesztet hogy megtudd az eredményt!
Teszt indítása

Ezeket is látnod kell!

Kommentek

Mi a véleményed? Oszd meg velünk!

Kapcsolódó teszt

A sorozat Bluth család boldogulásáról szól, miután a családfőt börtönbe zárják csalás miatt. A Bluth család azonban mintha nem venne tudomást a realitásokról: megpróbálja fenntartani korábbi luxus- életszínvonalát, miközben annak háttere már a múlté... A személyiséged alapján melyik szereplő lennél Az ítélet: család (Arrested Development) című sorozatból? Michael Bluth, George Bluth, Tobias F?nke vagy valaki egészen más?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.