Kit alakítanál a Jégvarázsban?

Tovább a teszthez Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Jégvarázs (Frozen) című filmben? Elza, Anna, Kristoff vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Szeretnéd tudni a választ a kérdésekre?

Töltsd ki ezt a tesztet hogy megtudd az eredményt!
Teszt indítása

Ezeket is látnod kell!

Kommentek

Mi a véleményed? Oszd meg velünk!

Kapcsolódó teszt

Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a Jégvarázs (Frozen) című filmből? Elza, Anna, Olaf vagy valaki egészen más?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.