Kit alakítanál a Kemény motorosok közül?

Teszt indítása Az Anarchia Gyermekei motoros bandát Jax apja alapította, azzal a szándékkal, hogy a bandatagok lázadó mivoltukat így is kifejezhessék. Az évek során azonban a fegyverek, a kábítószer és a bűnözés minden válfaja megjelent a motorosok világában is. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Kemény motorosok (Sons of Anarchy) című sorozatban? Jackson "Jax" Teller, Gemma Teller Morrow, Clay Morrow vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Kit alakítanál a Downton Abbey sorozatban?

Teszt indítása A sorozat 1912-ben játszódik, egy Edward-korabeli, impozáns kastélyban. A főszereplő, a Crawley család, arisztokrata család, számtalan szolgálóval, nagy vagyonnal. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Downton Abbey című sorozatban? Lady Sybil Crawley, Lady Mary Crawley, Anna Bates vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Kit alakítanál A mandalori sorozatban?

Teszt indítása A történet a Birodalom bukása után játszódik, de még az Első rend megerősödése előtt. A ruhából is látható, hogy egy újabb harcos emelkedik ki Jango és Boba Fett után, aki magányosan járja útját a galaxis peremén, messze az Új Köztársaság fennhatóságától. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél A mandalori (The Mandalorian (2019)) című sorozatban? Din Djarin "The Mandalorian", The Child "Baby Yoda", Kuiil vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Kit alakítanál a The Boys sorozatban?

Teszt indítása A sorozat egy olyan korban játszódik, ahol a szuperhősök többsége el van telve celeb státuszával, és ez gyakran felelőtlen viselkedéssel párosul, ami a világ biztonságát is veszélybe sodorja. A középpontban egy renegát csapat áll, amely ezekkel a korrupt, elkanászodott hősökkel foglalkozik, s ha kell, likvidálja őket. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a The Boys című sorozatban? Homelander, Starlight, Billy Butcher vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

1 2 3 4 5 6

Napi arcpálma

Az Anarchia Gyermekei motoros bandát Jax apja alapította, azzal a szándékkal, hogy a bandatagok lázadó mivoltukat így is kifejezhessék. Az évek során azonban a fegyverek, a kábítószer és a bűnözés minden válfaja megjelent a motorosok világában is. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Kemény motorosok (Sons of Anarchy) című sorozatban? Jackson "Jax" Teller, Gemma Teller Morrow, Clay Morrow vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.