Kit alakítanál a legújabb Jumanji filmben?

Teszt indítása Miután Spencert beszippantja a program, három régi haverja természetesen kötelességének érzi, hogy megpróbálja kimenteni. Azt hiszik, az ismerős terepen könnyen boldogulnak majd, de nem számolnak vele, hogy néhány új játékos mindent megváltoztathat. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Jumanji: A következő szint című filmben? Spencer Gilpin, Martha Kaply, Bethany Walker vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Kit alakítanál a Harcosok klubja filmben?

Teszt indítása Amerika nagyvárosainak pincéiben egy titkos szervezet működik: ha egy éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott; ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról, és szétrombol egy gyorsétkezdét, az az ő művük; ha egy elegáns bank parkolójának összes autóját rettentően összerondítják a galambok - az sem véletlen. Vigyáznak a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán: és még csak készülnek a végső dobásra: a nagy bummra... Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Harcosok klubja (Fight Club (1999)) című filmben? Tyler Durden, The Narrator, Marla Singer vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

2 3 4 5 6 7 8 9

Napi arcpálma

Tegyük fel, hogy egy levélzöldség, egy fokhagyma továbbá egy hagyma összege egy téglalapszám... Na de mi lehet a képrejtvény megfejtése? Te ugye nem beszélsz zöldségeket és tudod a megoldást? Nehézségi szint: megszégyenítő

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.