5 elképesztőnek tűnő kvízkérdés, ami bizonyítja, hogy a tudás mit sem ér logika nélkül

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például autógyárak, fővárosok, szerzők, olimpiai helyszínek, magyarországi ünnepnapok? Öt elképesztőnek tűnő kérdés, ami bizonyítja, hogy a tudás mit sem ér logika nélkül... Tedd próbára a tudásod!

5 vállalhatatlanul nehéz kvízkérdés, aminek a megoldásához nem szükséges diploma, mégsem sikerül mindenkinek

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: Budapest, magyarországi ünnepnapok, világvárosok, magyar nyelv, földrajz vagy talán mind az ötben? Öt vállalhatatlanul nehéz kérdés, aminek a megoldásához nem szükséges diploma, mégsem sikerül mindenkinek... Tudod a megoldást?

5 szükséges kvízkérdés, amit csak azok érthetnek igazán, akik a nyolcvanas években voltak gyerekek

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például autóverseny, magyarországi ünnepnapok, váltópénzek, nyelvtan, országok? Öt szükséges kérdés, amit csak azok érthetnek igazán, akik a nyolcvanas években voltak gyerekek... Tudsz rá válaszolni?

5 megerőltető kvízkérdés, ami bizonyítja, hogy mindenkit meg lehet fogni valamilyen témában, még téged is

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: magyar városok, ünnepnapok, kávék, nyelvi kultúra, Formula-1 vagy talán mind az ötben? Öt megerőltető kérdés, ami bizonyítja, hogy mindenkit meg lehet fogni valamilyen témában, még téged is... Kitalálod a megoldást?

1 2

Napi arcpálma

Kedvenc kvízkérdéseink mára feltalálók, F1 versenyek, országhatárok, időeltolódások, hangszerek témakörökben. Öt borzalmasan nehéz kérdés, amivel jóformán csak a könyvekben találkozhatsz, a való életben már nem... Tudod a helyes választ?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.