5 problematikus kvízkérdés, amiből ha a negyediken túljutsz, akkor az ötödik már gyerekjáték

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például kémia, pénz, régi magyar szavaink, földrajz, történelem? Öt problematikus kérdés, amiből ha a negyediken túljutsz, akkor az ötödik már gyerekjáték... Kifog rajtad?

Szalonképes kvíz

Kvíz kitöltése A legújabb kvízünk többek között arra keresi a választ, hogy melyik ország nem rendelkezik tengerparttal az alábbiak közül: Ecuador, Malawi, Brazília vagy Nigéria? Ezen kívül tesztelheted a tudásodat történelmi évszámok, latin szállóigék és sport témakörökben is. Menni fog segítség nélkül?

5 szükséges kvízkérdés, amit csak azok érthetnek igazán, akik a nyolcvanas években voltak gyerekek

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például autóverseny, magyarországi ünnepnapok, váltópénzek, nyelvtan, országok? Öt szükséges kérdés, amit csak azok érthetnek igazán, akik a nyolcvanas években voltak gyerekek... Tudsz rá válaszolni?

1 2

Napi arcpálma

Egy valószínűtlenül könnyű kvíz, amennyiben képben vagy ezekkel a témákkal: magyar nyelv, vívmányok, filmrendezők, fizika, országok. Tudsz rá válaszolni?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.