Fenomenális kvíz

Kvíz kitöltése A legújabb kvízünk többek között arra keresi a választ, hogy mikor történt a King Camp Gillette nevéhez köthető biztonságos borotva feltalálása? Ezen kívül tesztelheted a tudásodat földrajz, kávék és bölcsességek témakörökben is. Menni fog segítség nélkül?

5 hétköznapi kvízkérdés, aminél a megoldást egyáltalán nem nehéz lesz kitalálnod

Kvíz kitöltése A mai egy egyáltalán nem nehéz kvíz, de csak akkor, ha nem lehet zavarba hozni ezekkel a témakörökkel: hírességek eredeti neve, fővárosok, történelmi évszámok, váltópénzek, vegytan. Kitalálod a megfejtést?

5 megsemmisítően nehéz kvízkérdés, ami bizonyítja, hogy érdemes volt gimnáziumba járnod

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: országok, zászlók, állandó jelzők, fizika, hangszerek vagy talán mind az ötben? Öt megsemmisítően nehéz kérdés, ami bizonyítja, hogy érdemes volt gimnáziumba járnod... Tedd próbára a tudásod!

1 2 3 4 5 6

Napi arcpálma

Feltételezzük, hogy egy bomba, egy pisztoly illetve egy íj és egy nyíl összege egy olyan szám, aminek több osztója van, mint bármely nála kisebb számnak... Na de milyen szám kerül a kérdőjel helyére? Nem nagy durranás... Nehézségi szint: megszégyenítő

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.