Kit alakítanál a The Boys sorozatban?

Teszt indítása A sorozat egy olyan korban játszódik, ahol a szuperhősök többsége el van telve celeb státuszával, és ez gyakran felelőtlen viselkedéssel párosul, ami a világ biztonságát is veszélybe sodorja. A középpontban egy renegát csapat áll, amely ezekkel a korrupt, elkanászodott hősökkel foglalkozik, s ha kell, likvidálja őket. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a The Boys című sorozatban? Homelander, Starlight, Billy Butcher vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Kit alakítanál a Homeland sorozatban?

Teszt indítása Az amerikai katona, Nicholas Brody iraki szolgálata alatt az ellenséges erők fogságába esik, azonban csodával határos módon, 8 év elteltével sikerül kiszabadulnia. A hazájában hősként tisztelt és ünnepelt Brody életét csak a CIA keseríti meg, akik a másik oldalhoz való átállását gyanítják... Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a Homeland - A belső ellenség című sorozatban? Carrie Mathison, Peter Quinn, Nicholas Brody vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

1 2 3 4 5 6

Napi arcpálma

Tegyük fel, hogy egy laptop, egy filmfelvevő gép valamint egy mobiltelefon összege egy ikerprím szám... Na de milyen szám kerül a kérdőjel helyére? Nehézségi szint: megszégyenítő

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.