5 vállalhatatlanul nehéz kvízkérdés, aminek a megoldásához nem szükséges diploma, mégsem sikerül mindenkinek

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: Budapest, magyarországi ünnepnapok, világvárosok, magyar nyelv, földrajz vagy talán mind az ötben? Öt vállalhatatlanul nehéz kérdés, aminek a megoldásához nem szükséges diploma, mégsem sikerül mindenkinek... Tudod a megoldást?

5 gyakorlati kvízkérdés, ami után már tudni fogod, hogy mi a különbség a jó és a rossz nap között

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például világvárosok, nyelvi kultúra, Budapest, földrajz, metróállomások? Öt gyakorlati kérdés, ami után már tudni fogod, hogy mi a különbség a jó és a rossz nap között... Kitalálod a megoldást?

5 felülmúlhatatlan kvízkérdés, amit egy átlagos amerikai nem tud hibátlanul megválaszolni

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: földrajz, idegenszavak, filmrendezők, magyar városok, történelmi időszakok vagy talán mind az ötben? Öt felülmúlhatatlan kérdés, amit egy átlagos amerikai nem tud hibátlanul megválaszolni... Tedd próbára a tudásod!

1 2 3 4

Napi arcpálma

Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például országhatárok, kocsik, nyelvi kultúra, tudósok, állatvilág? Öt érdekfeszítőnek tűnő kérdés, ami próbára teszi a lexikális tudásodat... Ugye meg tudod oldani?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.