5 kimagaslónak tűnő kvízkérdés, amit iszonyatosan nehéz megválaszolni

Kvíz kitöltése Iszonyatosan nehéz lesz megoldanod ezt a kvízt, ha nem vagy jártas olyan témákban, mint például tudósok, tudomány, magyar települések, grammatika, valuták. Neked sikerül megválaszolni?

5 közhelyszerűnek tűnő kvízkérdés, amire csak a könyvekben járatosak tudnak 100%-ban felelni

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára földrajz, magyar városok, felfedezések, magyar nyelv, filmrendezők témakörökben. Öt közhelyszerűnek tűnő kérdés, amire csak a könyvekben járatosak tudnak 100%-ban felelni... Meg tudod oldani?

5 szörnyen nehéz kvízkérdés, ami bizonyítja, hogy nem tudnak mindenre megtanítani az iskolában

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára világvárosok távolsága, grammatika, ünnepnapok, földrajz, pénznemek témakörökben. Öt szörnyen nehéz kérdés, ami bizonyítja, hogy nem tudnak mindenre megtanítani az iskolában... Neked vajon sikerül válaszolni?

1 2 3 4

Napi arcpálma

Feltételezzük, hogy egy bomba, egy pisztoly illetve egy íj és egy nyíl összege egy olyan szám, aminek több osztója van, mint bármely nála kisebb számnak... Na de milyen szám kerül a kérdőjel helyére? Nem nagy durranás... Nehézségi szint: megszégyenítő

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.