5 félelmetesen nehéz kvízkérdés, amire sose találnád ki a választ

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: fővárosok, autók, felfedezések, művésznevek, F1 versenyek vagy talán mind az ötben? Öt félelmetesen nehéz kérdés, amire sose találnád ki a választ... Neked sikerül megválaszolni?

5 maradandó kvízkérdés, aminél a választ irreálisan egyszerű elvéteni

Kvíz kitöltése Irreálisan egyszerű lesz megoldanod ezt a kvízt, amennyiben jártas vagy olyan témákban, mint például építmények, nagyságrendek, művésznevek, történelem, földrajz. Meg tudsz vele birkózni?

5 mindentudó kvízkérdés, aminél a megfejtést mocskosul egyszerű lesz kitalálnod

Kvíz kitöltése Egy mocskosul egyszerű kvíz, ha gyakorlott vagy olyan témákban, mint például celebek eredeti neve, legmagasabb pontok, időzónák, szemmérték, találmányok. Rajtad is kifognak a kérdések?

5 legyőzhetetlennek tűnő kvízkérdés, ami még hasznodra válhat az életben

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára celebek eredeti neve, találmányok, állatvilág, földrajz, filmek témakörökben. Öt legyőzhetetlennek tűnő kérdés, ami még hasznodra válhat az életben... Tudsz rá válaszolni?

1 2

Napi arcpálma

Kedvenc kvízkérdéseink mára feltalálók, F1 versenyek, országhatárok, időeltolódások, hangszerek témakörökben. Öt borzalmasan nehéz kérdés, amivel jóformán csak a könyvekben találkozhatsz, a való életben már nem... Tudod a helyes választ?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.