Kit alakítanál a SpongyaBob Kockanadrág sorozatban?

Tovább a teszthez SpongyaBob Kockanadrág egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Szeretnéd tudni, hogy a tulajdonságaid alapján melyik karakter lennél a SpongyaBob Kockanadrág című sorozatban? Tintás Tunyacsáp, Csillag Patrik, Spongyabob Kockanadrág vagy egy titokzatos szereplő, akire nem is gondolnál?

Szeretnéd tudni a választ a kérdésekre?

Töltsd ki ezt a tesztet hogy megtudd az eredményt!
Teszt indítása

Ezeket is látnod kell!

Kommentek

Mi a véleményed? Oszd meg velünk!

Kapcsolódó teszt

SpongyaBob Kockanadrág egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél a SpongyaBob Kockanadrág (SpongeBob SquarePants) című sorozatból? Spongyabob Kockanadrág, Plankton, Csillag Patrik vagy valaki egészen más?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.