5 borzalmasan nehéz kvízkérdés, amivel jóformán csak a könyvekben találkozhatsz, a való életben már nem

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára feltalálók, F1 versenyek, országhatárok, időeltolódások, hangszerek témakörökben. Öt borzalmasan nehéz kérdés, amivel jóformán csak a könyvekben találkozhatsz, a való életben már nem... Tudod a helyes választ?

5 logikátlannak tűnő kvízkérdés, ami miatt szeretjük a kvízeket

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például Forma-1 pilóták, idegen kifejezések, autómárkák, legmagasabb pontok, felfedezések? Öt logikátlannak tűnő kérdés, ami miatt szeretjük a kvízeket... Rajtad is kifognak a kérdések?

5 félelmetesen nehéz kvízkérdés, amire sose találnád ki a választ

Kvíz kitöltése Melyik témában vagy a legtájékozottabb: fővárosok, autók, felfedezések, művésznevek, F1 versenyek vagy talán mind az ötben? Öt félelmetesen nehéz kérdés, amire sose találnád ki a választ... Neked sikerül megválaszolni?

5 ámulatba ejtő kvízkérdés, amit egy kétezres években született hamarabb megválaszol az internet segítségével, mint egy 90-es évekbeli

Kvíz kitöltése Kedvenc kvízkérdéseink mára innovációk, földrajz, autóversenyzők, magyar szinkron, bölcsességek témakörökben. Öt ámulatba ejtő kérdés, amit egy kétezres években született hamarabb megválaszol az internet segítségével, mint egy 90-es évekbeli... Kifog rajtad?

5 elképesztőnek tűnő kvízkérdés, ami bizonyítja, hogy a tudás mit sem ér logika nélkül

Kvíz kitöltése Mekkora a tudásod olyan témakörökben, mint például autógyárak, fővárosok, szerzők, olimpiai helyszínek, magyarországi ünnepnapok? Öt elképesztőnek tűnő kérdés, ami bizonyítja, hogy a tudás mit sem ér logika nélkül... Tedd próbára a tudásod!

1 2 3 4 5 6

Napi arcpálma

Kedvenc kvízkérdéseink mára feltalálók, F1 versenyek, országhatárok, időeltolódások, hangszerek témakörökben. Öt borzalmasan nehéz kérdés, amivel jóformán csak a könyvekben találkozhatsz, a való életben már nem... Tudod a helyes választ?

Felkapott

Mi az arcpálma?

Az arcpálma kifejezés az angol nyelvű facepalm szó tükörfordítása. Arra a helyzetre használják, amikor valaki az arcát a tenyerébe temeti hitetlenkedés, meghökkenés esetleg szégyen kíséretében.